Teollisuuslattiat - kovaan käyttöön

Olemme erikoistuneet kestäviin lattiamateriaaleihin, jotka soveltuvat erityisesti teollisuustilojen ja muiden ammattikäyttöön käytettyjen tilojen lattioiden pinnoittamiseen, mutta myös yksityistalouksiin. Materiaalit sopivat myös tiloihin, joihin halutaan helppohoitoiset ja pitkäikäiset lattiat edulliseen hintaan.

Teemme lattioita kolmessa eri pintamateriaalissa: akryyli, epoksi ja polyuretaani. Teollisuuslattian tavallisin valintakriteereitä ovat kulutuskestävyys asennustilan vaatimusten mukaisesti. Käyttävämme materiaalit ovat kuitenkin ominaisuuksiltaan hyvin monipuolisia, joten mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Asennettaisiinko teillekin kestävät ja helppohoitoiset teollisuuslattiat?

Kysy tarjousta »

Teollisuuslattioiden käyttökohteet

Teollisuuslattiamme soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin. Lattiapinnoite valitaan aina yksilöllisesti käytettävän tilan tarpeiden mukaisesti. Lattiamme ovat kestäviä ja helppohoitoisia ratkaisuja, jotka palvelevat niin teollisuuden aloja, julkisia tiloja kuin yksityistalouksia.

Olemme toimittaneet lattiat esimerkiksi:

  • Teollisuustiloihin, halleihin ja teknisiin tiloihin
  • Märkätiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin
  • Varastoihin ja autotalleihin
  • Julkisiin tiloihin, kuten liiketiloihin, kouluihin ja kirjastoihin

Teollisuuslattioiden ominaisuudet

Teollisuuslattioilla on monia erinomaisia ominaisuuksia, jotka hieman vaihtelevat riippuen käytetystä pinnoitemateriaalista. Kaikki lattiamateriaalimme ovat edullisia pitkäikäisyyteensä nähden sekä nopeita ja vaivattomia asentaa. 

Teollisuuslattia vastaa kovan käytön ja kulutuksen tarpeisiin käytännöllisillä ominaisuuksillaan:

  • Kestää kovaa kulutusta, mekaanista rasitusta ja kemikaaleja
  • Saumaton: pinta on tiivis ja estää kosteuden sekä kemikaalien pääsyn rakenteisiin
  • Helposti puhtaana pidettävä: soveltuu hyvin julkisiin tai korkeaa hygieniaa vaativiin tiloihin
  • Saatavilla pinnalla, joka ei ole liukas; esimerkiksi märkätiloihin ja julkisiin tiloihin

Lattiat voidaan toteuttaa myös asiakkaan toiveiden mukaisessa värityksessä ja esimerkiksi akryylilattian karheutta voidaan säädellä. Jokaisella lattiatyypillämme on omat huippuominaisuutensa, jotka palvelevat tiettyjä tarpeita. Asiantuntijamme osaavat auttaa sinua oikean lattiatyypin valinnassa, jotta lattiaratkaisusi toimisi tiloissasi mahdollisimman hyvin.


Lattiatyyppimme

Epoksilattia

Epoksilattia on näyttävä ratkaisu lattioiden pinnoittamiseen, mutta myös erittäin käytännöllinen ja kestävä. Epoksilattian ominaisuuksin lukeutuvat esimerkiksi erinomainen kestävyys, helppo puhdistettavuus ja hygieenisyys. 

Korkean kiiltonsa ansiosta epoksilattia näyttää upealta ja luo tiloihin valoisuutta, mutta sillä on myös monia muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä käytännöllisen ja pitkäikäisen lattiavaihtoehdon monenlaisiin kohteisiin.

Akryylilattia

Akryylilattia on käytännöllinen, kestävä ja edullinen lattiaratkaisu. Lattia toteutetaan nopeasti kovettuvalla akryylimassapinnoitteella, jonka värisävyä ja karkeutta voidaan säädellä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hyvin hoidettu akryylipinnoitettu lattia voi kestää siistinä ja käyttökelpoisena jopa kymmeniä vuosia.

Akryylipinnoitettu lattia on huoleton ja kestävä ratkaisu, jolla on monia etuja. Akryylipinnoite on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka etsit kestävää, turvallista, vesitiivistä ja vaivatonta lattiapinnoitetta.

Polyuretaanilattia

Polyuretaanilattia on monipuolinen, kestävä ja käytännöllinen lattiaratkaisu. Lattia toteutetaan vaivattomasti asennettavalla polyuretaanipinnoitteella, joka kuivuu kävelyä ja vettä kestäväksi jo yhdessä vuorokaudessa.

Saumattomuutensa ansiosta polyuretaanipinnoite on vesitiivis sekä helppo puhdistaa, mikä tekee siitä myös hygieenisen vaihtoehdon. Elastisuutensa ja kestävyytensä ansiosta se sopii monenlaisiin kohteisiin, aina teollisuustiloista kouluihin ja pysäköintitiloista myymälöihin.

Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja etsivät sinulle parhaan ratkaisun

Epoksilattiat Tähtilaakso Oy on kotimainen yritys, jonka kotipaikka on Hämeenlinnan kupeessa sijaitseva Katinala. Pääsääntöinen toimialueemme on kuitenkin Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Meille tärkeää on toteuttaa työ aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen, aina ajallaan ja laadusta tinkimättä. Käytämme vain korkealuokkaisia, tunnettujen valmistajien lattiapinnoitteita. 

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja! Tulemme myös mielellämme paikan päälle kartoittamaan nykyisen lattiapintasi ja etsimään sinulle parhaan ratkaisun teollisuuslattian toteutukseen.

Kysy tarjousta »