WC:n lattian materiaali mietityttää varmasti monia rakentajia ja remontoijia, etenkin jos WC ei kylpyhuoneen yhteydessä, jolloin tietenkin pesuhuoneen lattia valitaan märkätilaan sopivaksi. Suosituksemme kuitenkin on käyttää myös erillisessä vessassa märkätilaan suunniteltua lattiamateriaalia, jotta lattia on pitkäikäinen ja WC helposti siivottava.

Mikä vessan lattiamateriaali on paras?

Myös erillistä vessaa kannattaa aina kohdella yhtä lailla märkätilana, kuin esimerkiksi kylpyhuonettakin. Näin vältytään kosteusvaurioilta jos pöntön tai lavuaarin kanssa tulee ongelmia ja WC on paitsi helppohoitoinen, myös hygieeninen. Kosteuden kestävä lattiamateriaali on erityisen tärkeä esimerkiksi lapsiperheessä, jossa on hyvä varautua kaikkeen.

Valitse lattioiden ammattilainen, niin autamme remontoinnissa tai uudiskohteessa valitsemaan tyylikkäät ja toimivat lattiamateriaalit kaikkiin kodin tiloihin. Erikoisosaamistamme on kestävät, märkätiloihinkin sopivat lattiapinnoitteet, jotka on helppo mukauttaa juuri asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Kysy tarjousta »


WC:n lattiamateriaalit

Epoksilattia

Kotitalouteen sopivista lattiapinnoituksista epoksilattia on yksi suosituimmista ratkaisuista. Epoksilla pinnoitettu lattia on elämää erinomaisesti kestävä, helppohoitoinen, hygieeninen ja se tuo valoisuutta pieneenkin vessaan. WC:n lattiaksi ja muihinkin märkätiloihin epoksipinnoite sopii hyvin, sillä se on täysin saumaton. Sisustajankaan ei tarvitse tehdä kompromisseja, sillä epoksipinnoitetta saa lukuisissa eri värivaihtoehdoissa, karheuksilla ja liukkauksilla.

Akryylilattia

Myös akryylilattia sopii hyvin pinnaksi lähes kaikkiin kodin tiloihin. Akryylipinnoitettu lattia on suhteellisen edullinen, kuitenkaan tinkimättä käytännöllisyydestä ja kestävyydestä. Massapinnoitteella tehtävä akryylilattia on saumattomuuden ansiosta hyvin vesitiivis, hygieeninen ja oikealla karkeusasteella se ei muutu märkänäkään liukkaaksi.

Huolettomat vessan lattiat tähtilaaksolta

Lattiapinnoitteiden ammattilaiset, Epoksilattiat Tähtilaakso Oy, toimii Hämeenlinnan kupeessa. Urakoimme säännöllisesti esimerkiksi alueilla Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme huolettoman ja vaivattoman lattia-asennuksen, auttaen aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja viimeistelyyn. Jokainen työ alkaa asiakkaan tarpeiden ja käyttökohteen kartoituksella, etenee tismalleen sovitussa aikataulussa ja lopputulos on tietenkin parasta mahdollista laatua.

Olipa kyseessä uudiskohde tai vanhan kodin remontointi, ota yhteyttä niin autamme! Rakennetaan yhdessä paras mahdollinen lattiaratkaisu kotisi kaikkiin tiloihin.

Kysy tarjousta »