Pesuhuoneen lattia kannattaa tehdä alusta asti kunnolla, jotta märkätilan lattia kestää käyttöä eikä muutaman vuoden päästä pintojen alla odota kytevä kosteusvaurio. Laadukkaista materiaaleista tehty ja oikein työstetty pesuhuoneen lattia on viihtyisä, kodin rakenteille turvallinen ja myös pitkäikäinen.

mikä on paras lattia pesuhuoneeseen?

Pesuhuoneen ja märkätilan lattiamateriaali on vesitiivis, päästää alla olevan lattialämmityksen lämmön lävitse eikä ole liukas märkänäkään. Märkätilan lattian tulee olla myös helppohoitoinen ja hygieeninen.

Anna ammattilaisten auttaa kodin lattioiden kanssa! Suunnittelemme ja toteutamme kaikki kodin lattiapinnat märkätiloja myöten niin, että ne paitsi sopivat kohteeseen niin myös palvelevat pitkään. Tutustu alla tarjoamiimme lattiavaihtoehtoihin, tai laita suoraan viestiä ja pyydä tarjous lattiatyöstä.

Kysy tarjousta »


lattiamateriaalit pesuhuoneeseen

Epoksilattia

Epoksilattia on lattiapinnoitteista ehkäpä monikäyttöisin, ollen erinomainen ratkaisu myös kodin märkätiloihin. Epoksipinnoitettu lattia on käytännöllinen, kestävä, helppohoitoinen ja hygieeninen. Pesuhuoneeseen se sopii erinomaisesti saumattomuuden ja vesitiiviyden takia. Epoksilattian pinnan karheus- ja liukkausominaisuudet on myös helppo säätää asiakkaan toiveiden mukaan, joten pesuhuoneen lattia pysyy pitävänä märkänäkin.

Akryylilattia

Akryylipinnoitettu lattia on varsin edullinen ratkaisu, ollen epoksin tapaan myös hyvin käytännöllinen ja kestävä. Helppohoitoinen akryylilattia tehdään massapinnoitteella, minkä takia sen väri ja karkeus on helppo säätää myös pesuhuoneeseen sopivaksi.

parhaat märkätilojen lattiat tähtilaaksolta

Epoksilattiat Tähtilaakso Oy toimii Hämeenlinnan kupeesta käsin esimerkiksi alueilla Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki lattia-asennukset asiakkaan tarpeet ja käyttökohde kartoitettuna, napakasti sovitussa aikataulussa ja aina laadusta tinkimättä. Lattiapinnoituksessa käyttämämme materiaalit ovat korkealaatuisinta mahdollista.

Jos tarvitset pesuhuoneen tai märkätilan lattiaa, ota yhteyttä! Kartoitamme tilanteesi ja suunnittelemme parhaan mahdollisen ratkaisun lattian kunnostukseen tai uuden rakentamiseen.

Kysy tarjousta »