Kodin pinnoista keittiön lattia ottaa ehkä eniten elämää vastaansa. Vaikka keittiössä koittaisi touhuta kuinka huolellisesti tahansa, päätyy siellä aina lattioille nesteitä, vaikeita tahroja ja keittiön lattia ottaa vastaansa kovia kolauksia säännöllisesti. Tämän takia onkin hyvä harkita tarkkaan, minkä lattiatyypin valitsee keittiöönsä: sen tulee olla helppohoitoinen, kestävä ja tietenkin myös tyylikäs.

mikä lattiamateriaali sopii keittiöön?

Keittiön lattiaksi kannattaa valita materiaali, jolla on seuraavat ominaisuudet:

  • Lattiamateriaali on helppohoitoinen.
  • Lattiamateriaali kestää kolhuja.
  • Lattiamateriaali on riittävän kova ja pintasuojattu, ettei se ime nestettä välittömästi ja turpoa.
  • Lattia ei ole liian liukas.

Helpommin sanottu kuin tehty! Onneksi ratkaisujakin löytyy, me olemme erikoistuneet asentamaan lattioita jotka kestävät jopa teollisuustiloissa ja konehalleissa, tyylikkyydestä tinkimättä. Tutustu tarkemmin käyttämiimme pintamateriaaleihin, tai kysy lisää kettiön lattian asentamisesta!

Kysy tarjousta »


LATTIATYYPIT KEITTIÖN LATTIAKSI

Epoksilattia

Epoksilattia on lattian pinnoittamiseen erittäin tyylikäs, käytännöllinen ja kestävä ratkaisu. Epoksilattia on pinnaltaan ja ominaisuuksiltaan kestävyyden lisäksi todella helppo puhdistaa ja pitää hygieenisena, joten se sopii myös keittiön lattiaksi erinomaisesti. Epoksilattian erikoisuutena on korkea kiilto, joka saa lattian näyttämään upealta ja tuo paljon lisävaloa keittiöön. Laadukas, oikein asennettu epoksilattia on pitkäikäinen sijoitus keittiön lattiaksi.

Polyuretaanilattia

Myös polyuretaanilattia voi olla toimiva ratkaisu keittiön lattiaksi. Se on epoksilattian tapaan hyvin kestävä ja käytännöllinen, vesitiivis sekä helposti puhdistettava. Erityisen suosittu polyuretaanilattia on esimerkiksi kouluissa ja myymälöissä, joissa tarvitaan kestävää, helppohoitoista ja elastista lattiaa. Polyuretaanilattia on todella helppo asentaa, ja se kuivuu käyttökuntoon jo yhdessä vuorokaudessa.

Lattioiden asiantuntijat kehittävät teillekin parhaat ratkaisut

Epoksilattiat Tähtilaakso Oy on Hämeenlinnan kupeessa sijaitsevassa Katinalassa päämajaa pitävä kotimainen yritys. Täältä käsin teemme paljon asiakastöitä alueella Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Toteutamme kaikki työt aina asiakaskohtaisesti yksilölliset tarpeet huomioiden, sovitussa aikataulussa ja ehdottomasti laadusta tinkimättä. Kaikki asentamamme lattiat tehdään korkealaatuisilla lattiapinnoitteilla.

Jos mietit keittiöremonttia tai olet uusimassa kodin lattioita, ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Kysy tarjousta »