Autotallin lattia on pinta, johon kannattaa panostaa. Jotta autotallin lattia kestää kolhut useamman vuosikymmenen ajan, tulee se tehdä laadukkaista materiaaleista ja pinnoittaa oikein, käyttötarkoitus huomioiden. Myöskään lattian helposta puhdistettavuudesta ei varmasti ole haittaa, niin autotallia on miellyttävämpi käyttää niin auton säilytykseen kuin remppahommiin, varastotilana tai vaikka askarteluhuoneena kun vanhat öljyläntit eivät kummittele lattialla.

MIKÄ ON HYVÄ LATTIAMATERIAALI AUTOTALLIIN?

Autotallin lattiapinnoitetta valitessa kannattaa ehdottomasti panostaa kestävyyteen. Laadukas, hyvä pinnoite kestää kovemmatkin kolhut, painavien ajoneuvojen kulutuksen, on helposti puhdistettava ja näyttää myös asialliselta.

Meiltä löytyy ratkaisut myös autotallin lattiamateriaaliksi! Olemme erikoistuneet lattioihin, jotka kestävät rajumpaakin käyttöä esimerkiksi teollisuuden tiloissa ja kone- tai parkkihalleissa. Lue lisää käyttämistämme pintamateriaaleista, tai ota suoraan yhteyttä ja pyydä kartoitus teidän autotallin lattian tekemisestä tai remontoinnista!

Kysy tarjousta »


lattiamateriaalit autotalliin

Epoksilattia

Lattian pinnoitteista suosittelemme aina ensisijaisesti epoksilattiaa. Epoksi tekee lattiasta erittäin käytännöllisen ja kestävän, pitäen pinnan helppohoitoisena ja hygieenisena. Epoksilattia viimeistelee pinnan korkealla kiillolla, mistä on etua erityisesti ahtaammassa ja hämärämmässä autotallissa kun saat maksimoitua luonnon- ja keinovalon heijastuksen avulla. Epoksilattia on pitkäikäinen ja kestävä ratkaisu, sopiva ehkäpä myös teidän autotalliin!

Akryylilattia

Akryylilattia on lattiana hyvin käytännöllinen ja kestävä, kuten myös varsin edullinen. Akryylilattia tehdään akryylimassapinnoitteella, jonka väri ja karkeus säädetään aina käyttökohteen ja asiakkaan toiveen mukaiseksi. Ammattilaisen asentama ja oikein hoidettu akryylipinnoitettu lattia kestää helposti kymmeniä vuosia erittäin siistinä.

Polyuretaanilattia

Kolmas ehdottamamme lattiatyyppi on polyuretaanilattia. Polyuretaanilattia on todella kestävä, vesitiivis ja helppohoitoisuudessaan myös käytännöllinen. Erityisen paljon polyuretaanilattiaa käytetään esimerkiksi pysäköintitiloissa ja juurikin autotalleissa. Vaikka polyuretaanilattia on kovaakin käyttöä ja isoja laitteita hyvin kestävä, on se helppo asentaa – polyuretaanilattia on käyttökunnossa jo yhden vuorokauden kuivumisen jälkeen.

tuomme lattiaratkaisut myös teidän autotalliin

Hämeenlinnan kupeesta, Katinalasta, löytyy kotipaikka Epoksilattiat Tähtilaakso Oy:lle. Teemme todella paljon asiakastöitä esimerkiksi alueella Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Kaikki lattia-asennukset tehdään aina asiakkaan tarpeet ja käyttökohde huomioiden, sovitussa aikataulussa tiukasti pysyen ja tietenkin aina laadusta yhtään tinkimättä. Käytämme lattioiden asennuksessa ja tekemisessä aina vain korkealaatuisia lattiapinnoitteita.

Tarvitsetko apua autotallin lattian tekoon tai kunnostamiseen? Ota yhteyttä, niin kartoitamme tilanteen ja tulemme apuun!

Kysy tarjousta »